Winnaar themagerechtje en overall tweede

11-09-17

Afgelopen weekend was Texel Culinair, wij deden mee en kwamen met mooie prijzen thuis! Met ons gerechtje 'Groente Afval' werden we winnaar van het Themagerechtje van culinair. We mochten op het podium blijven staan, want overall kregen we de tweede prijs!

Het thema van dit jaar was groenten en kruiden, waarop onze keuken een gerechtje had gemaakt met zaadjes, bladeren en schillen, of te wel: 'Groente Afval'. Volgens de jury zowel een origineel als erg lekker gerecht, unaniem werd ons gerechtje verkozen tot themagerechtje van Texel Culinair 2017. 

Met onze vier gerechtjes, bijpassende wijnen, service en aankleding behaalden we overall de tweede prijs. Gusta gefeliciteerd met jullie eerste plaats!   

Jurylid Claartje van het blog Foodness schreef een blog over haar culinaire beleving op Texel, wij worden vermeld in de top 7. Lees haar blog hier