Groepen

Het strand van Paal 15 is een prachtig decor voor allerlei feesten en partijen. Strandpaviljoen Vijftien is de ideale locatie voor een bedrijfsuitje, familiefeest of verjaardagsfeestje. Voor groepen vanaf 20 personen hebben wij verschillende mogelijkheden, die aan de hand van jouw wensen uitgebreid kunnen worden. 

Lunch

Voor groepen bieden we een lunch aan op ons terras of in het paviljoen. De lunch bestaat uit een kop huisgemaakte soep, verschillendesandwiches en als afsluiter een kop Texelse koffie of thee.
Lees meer Lees meer

Borreltijd

Voor de borrel serveren we de bekende borrelhappen maar ook een plank vol antipasti met een goed glas wijn of bier. Het terras of het paviljoen kan eventueel afgehuurd worden en ingericht naar wens.
Lees meer Lees meer

Warm- en koudbuffet

In ons paviljoen bieden we een warm- en koud buffet aan. Het buffet biedt voldoende keus voor iedereen. De smaken van het buffet kunnen veranderen met het seizoen.
Lees meer Lees meer

Platemenu

Het platemenu kan op ons terras of in het paviljoen geserveerd worden als lunch of diner. Voor de stevige trek biedt dit menu keus uit verschillende plates. Bij het platemenu worden twee drankjes opgenomen en geserveerd.
Lees meer Lees meer

BBQ

Voor een unieke BBQ op het terras bereidt onze kok diverse stukken vlees op de BBQ. Het is ook mogelijk om dit vlees zelf te garen. Voor de gasten is er tevens een buffet met salades en bijgerechten. Met slecht weer wordt er uitgeweken naar binnen. De smaken van de BBQ kunnen veranderen met het seizoen.
Lees meer Lees meer

Samenwerkingen

Van een compleet verzorgde activiteitenweekend tot een activiteit tijdens het diner, voor een professionele invulling verwijzen we jullie naar de bedrijven waar wij graag mee samen werken.
Lees meer Lees meer