Nieuwtjes

 

 

Het seizoen zit erop!

Geplaatst op 28 oktober 2018
Wij zijn tot het voorjaar gesloten.
Lees meer Lees meer

Einde seizoensbuffet

Geplaatst op 27 oktober 2018
Samen sluiten we het seizoen af
Lees meer Lees meer

Onbeperkt mosselen eten

Geplaatst op 12 juli 2018
Mossel-liefhebbers opgelet! Vrijdag 13 juli vanaf 17.30 uur kun je bij ons op het strand onbeperkt mosselen eten. Voor € 21,50 kun je aan lange picknicktafels onbeperkt mosselen bestellen en krijg je één drankje. Reserveren is wel verstandig, bel daarvoor naar: 0222 314 847. 
Lees meer Lees meer

Vanaf nu weer wekelijks massages bij Paal 15

Geplaatst op 05 mei 2018
Vanaf vandaag kun je weer wekelijks genieten van een massage bij Paal 15! Jacqueline van Schoonheidssalon Neroli geeft met uitzicht op zee iedere zaterdag ontspanningsmassages.
Lees meer Lees meer

De strandhuisjes staan weer op het strand!

Geplaatst op 17 april 2018
De zomerse dagen zijn in zicht, tijd voor de strandhuisjes! Aan beide kanten van ons paviljoen zijn de huisjes deze week weer neergezet.
Lees meer Lees meer

Bier & spijs aanbieding Vrienden van Vijftien

Geplaatst op 09 april 2018
Vrienden van Vijftien opgelet! Maak deze week kennis met onze bier & spijs combinaties voor slechts € 15,15. Op vertoon van de sleutelhanger krijg je deze week (t/m maandag 16 april) een gerecht naar keuze met een bijpassend speciaalbier voor een vriendenprijsje. Proef bijvoorbeeld deze pita falafel met een Krab van de Scheldebrouwerij.
Lees meer Lees meer

Beach Bootcamp!

Geplaatst op 06 april 2018
Voor de echte sportievelingen hebben we dit jaar een nieuwe activiteit bij Paal 15: Beach Bootcamp! Een uur lang krijg je onder leiding van een instructeur van Lust for Sport een bootcamples.
Lees meer Lees meer

Openingsbuffet

Geplaatst op 06 maart 2018
Vrijdag 9 maart om 18.30 uur openen we het seizoen (inmiddels traditioneel) met het Openingsbuffet! Het buffet biedt genoeg keus voor iedereen én een voorproefje van de vernieuwde kaart. Voor jou als Vriend van Vijftien vragen we een bedrag van € 15,15 (excl. drankjes) per persoon.
Lees meer Lees meer

Paviljoen gesloten

Geplaatst op 23 oktober 2017
Het seizoen is nu echt voorbij. We kijken terug op een prachtig seizoen en daar willen we jullie namens het hele team voor bedanken. Deze ochtend beginnen we met opruimen en binnenkort wordt ons paviljoen naar de winteropslag gebracht.
Lees meer Lees meer

Winnaar themagerechtje en overall tweede

Geplaatst op 11 september 2017
Afgelopen weekend was Texel Culinair, wij deden mee en kwamen met mooie prijzen thuis! Met ons gerechtje 'Groente Afval' werden we winnaar van het Themagerechtje van culinair. We mochten op het podium blijven staan, want overall kregen we de tweede prijs!
Lees meer Lees meer

Voor één weekend aan de waddenzee

Geplaatst op 08 juni 2018
Het laatste weekend van juli staan we met onze voetjes in het zand bij het Beach Food Festival. Dit festival wordt dit jaar voor de tweede keer georganiseerd. Voor één weekend verhuizen we een strandhuisje naar het festivalterrein aan de Waddenzee voor onze outdoor kitchen.
Lees meer Lees meer

Frisse eerste Zomerduik bij Strandpaviljoen Vijftien

Geplaatst op 27 juni 2017
Onder frisse omstandigheden werd afgelopen zondag de Zomerduik bij Strandpaviljoen Vijftien georganiseerd. Het was de eerste editie van dit evenement, om de start van de zomer bij Paal 15 te vieren.
Lees meer Lees meer

Vrienden van Vijftien-sleutelhanger

Geplaatst op 19 mei 2018
Nieuw: de Vrienden van Vijftien sleutelhanger. Niet alleen een leuke hanger voor aan je sleutelbos, maar ook eentje met voordelen!
Lees meer Lees meer

Waar komt de koffie vandaan?

Geplaatst op 07 april 2017
Het antwoord van sommige vragen is dichterbij dan je denkt. De koffie die wij schenken is namelijk geproduceerd op Texel. Evert Malschaert van de koffiebranderij De Texelse Branding levert ons iedere week kilo’s vers gebrande koffiebonen. De koffiebonen zijn van hoogwaardige kwaliteit en worden met zorg en passie gebrand in Den Burg.
Lees meer Lees meer

De winterslaap weer voorbij

Geplaatst op 10 maart 2017
Voor ons een terugkerend ritueel: na een winter van stilte ontwaken we om ons op te frissen voor een nieuw seizoen. In de koude maanden van 2016 en 2017 hebben we achter de schermen hard gewerkt aan ons paviljoen. Deze tijd van het jaar hebben wij de kans om alle grote klussen aan te pakken, na te denken over nieuwe gerechten en ons voor te bereiden om de opbouw.
Lees meer Lees meer

Winnaars Texel Culinair 2016

Geplaatst op 25 september 2016
Strandpaviljoen Vijftien is de overall winnaar van Texel Culinair 2016! Met passie, overtuiging en een verhaal bij ieder gerecht verraste het team van Vijftien de jury. Het is voor het eerst dat ons paviljoen deze Texelse titel heeft gewonnen. Wij zijn trots!
Lees meer Lees meer