Wie zijn wij

 

Eigenaren Joost en Sarah Hoogenbosch namen begin 2015 het paviljoen over van Jur Schuiringa en Jacomien Bas. “We gaan Westerslag natuurlijk missen, maar we moeten ook reëel zijn. We zijn beide 60 jaar en het is tijd dat een jongere generatie het bedrijf overneemt. Dat is goed voor de continuïteit”, laat Jacomien weten. “We zijn enorm blij dat Joost en Sarah Hoogenbosch de nieuwe paviljoenhouders worden. Ten eerste omdat het Texelaars zijn en ten tweede omdat ze veel ervaring in de horecabranche hebben. We geven Westerslag dan ook met het volste vertrouwen uit handen.”

"Van plafonds, wanden en bar tot keukeninrichting en meubilair: alles bij strandpaviljoen Paal Vijftien is nieuw." kopte de krant. Maandenlang werd met man en macht gewerkt aan de modernisering van paviljoen Westerslag. Belangstellenden konden het resultaat op zaterdag 21 maart 2015 komen bekijken. Toen opende het paviljoen de deuren. “We wilden eerst zoveel mogelijk behouden, maar voor we het wisten was alles nieuw”, lacht Joost. 

NIET 1, MAAR 140 STRANDHUISJES 

‘Ik (Joost) was nooit zo’n strandganger, ik vond al dat zand overal maar niks. Dat we nu een paviljoen hebben, komt door Sarah. Sarah wilde graag een strandhuisje. Toen we naar Westerslag gingen, waren de eigenaren er op dat moment niet. “Kijk maar op de website”, zei het personeel. Zo kwamen we erachter dat het te koop stond. En nu hebben we honderdveertig strandhuisjes in plaats van één. Ik had het niet gedacht, maar het strand is mijn favoriete plek op het eiland geworden. Ik kom helemaal tot rust in ons strandhuisje, ook al staat ons bedrijf op dezelfde plek. Het is zo ontspannend aan zee.’

Foto's uit het archief "Westerslag"

Afbeeldingsresultaat voor westerslag  File:Na de hevige storm van deze week is een flink stuk van he eiland Texel verdwenen, Bestanddeelnr 931-2414.jpg

"Na de hevige storm van deze week is een flink stuk van het eiland Texel verdwenen, dit strandpaviljoen overleefde nog net de storm." Datum: 6 januari 1981.

Geen Activiteiten gevonden.